top of page

Ademcirkel

Heb jij behoefte aan meer rust en ontspanning in je lichaam? En wil je de energie weer voelen stromen in je lichaam? Voel je dan welkom bij de ademcirkel.

meditatie assebroek.jpeg

Deep breaths are like little love notes to your body.

Praktisch
Kinepraktijk Assebroek.png

Meditatie in Brugge
 

Heb jij behoefte aan meer rust en ontspanning in je lichaam? En wil je de energie weer voelen stromen in je lichaam? Voel je dan welkom bij de ademcirkel. Deze cirkel is een mooie manier om kennis te maken met de verbonden ademhaling.

 

Wat mag ik verwachten?


De verbonden ademhaling is een  actieve ademsessie die jou uitnodigt om stress, vastzittende emotie, gedragspatronen los te laten. Het is een uitnodiging om op een zachte manier weer contact te maken met jezelf en de adem te verdiepen. Resultaat is een diepe ontspanning.

 

Zo starten we:

De ademcirkel start met uitleg over de verbonden ademhalingstechniek. Er is ruimte om vragen te stellen. Na de uitleg volgt een korte opwarming en neem ik jullie mee in een meditatie/ bodyscan, vervolgens starten we met de ademhaling. Op het einde is er tijd om te integreren en eventuele ervaringen te delen.

 

Praktisch:

 Draag comfortabele kledij

Eet een lichte maaltijd

Matjes / dekentjes kussentjes zijn voorzien.

 

(Ademwerk is niet of minder geschikt geschikt bij zwangerschap, hartkwalen, hoge bloeddruk en ernstige psychologische aandoeningen. Bij twijfel, neem contact op.)

Jouw lesgever voor ademcirkel in Brugge

DSC_2436.jpg

Heidi

Baecke

Ademcoach

T 0496 233 823

E heidi@ademruimtebrugge.be

BOEK JE AFSPRAAK / STEL EEN VRAAG

Boek je afspraak of yogales gemakkelijk online, via info@ademruimtebrugge.be of

telefonisch via +32 498 500 007

Heb je een vraag over onze therapieën, coaching of yoga en ademwerk?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

bottom of page